Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.
05 04 2019
KIZKARDEŞİM PROJESİ

KIZKARDEŞİM PROJESİ

Odamız Kadın Girişimciler Kurulu, Habitat Derneği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında yürütülen Kızkardeşim Projesini Alanya’lı Kadınlarla buluşturuyor.

 

Kadınların ekonomik ve sosyal konumlarının güçlenmesi, bölgesel ekonomik kalkınmada etkin rol almaları ve toplumsal, ekonomik konumlarının güçlendirilmesine destek olmak amacıyla yürütülen projenin, Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği Eğitimi ve İnternet Reklamcılığı Eğitimi Odamızda gerçekleşecektir.

 

Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği Eğitimi: İnternet kavramı, güvenlik nedir, internet güvenliği nedir, güvenliği tehdit eden unsurlar, güvenli internet hizmeti sosyal medya kullanımı, siber zorbalık, siber zorbalıkta ebeveynlik rolü hakkında bilgiler içeren eğitim programı tüm ebeveynlere açıktır.

 

İnternet Reklamcılığı Eğitimi: Evde üretim yaparak pazarlayan kadınlara geleneksel reklamlar, dijital reklam alanları, Google, Facebook ve Instagram Reklam paneli hakkında bilgilerin verileceği, iyi uygulama örneklerinin aktarılacağı eğitim programı 15 kişilik bir katılımcı ile gerçekleşecektir. Katılımcıların sosyal medya hesabı olması gereklidir. 

 

Eğitimlere katılmak için kayıt yaptırılması gerekmektedir.

 

Başvuru ve Bilgi için :         Projeler ve KYS Müdürlüğü

                                      Tel: 0 242 512 1697 (dahili 204-218)

 

 

 

Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği Eğitimi     15 Nisan 2019  Saat 14:00  ALTSO 4. Kat Konferans Salonu

İnternet Reklamcılığı Eğitimi   16 Nisan 2019  Saat 14:00  ALTSO 3. Kat Meclis Toplantı Salonu

 

1691 1