Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.
12 03 2021
ALTSO’DAN DRONE EĞİTİMİ

ALTSO’DAN DRONE EĞİTİMİ

Değişen ve gelişen teknolojinin mesleki uygulama alanlarımıza etkisi gün geçtikçe artmaktadır. Üyelerimizin mesleki gelişimlerini desteklemek, güncel teknolojik konularda bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve ülkemizde İHA ile yürütecekleri farklı uygulamalar için resmi pilotaj sertifikasına (ehliyetine) sahip olabilmelerini sağlamak amacıyla Odamız ve Drone Doktoru kurucuları işbirliği ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan SHT-İHA (İnsansız Hava Aracı Sistemleri Talimatı) mevzuatı kapsamında İHA-0 & İHA-1 kategorisine yönelik belirlenen resmi sertifika eğitimi düzenlenecektir.

İnsansız Hava Aracı Ticari Pilotluk Eğitimi
Tarih: 29 Mart- 01 Nisan 2021 İHA-0 & İHA-1

Katılım Ücreti: 800 TL (KDV Dahil)
Son kayıt tarihi: 19 Mart 2021 (Eğitime kabul edilecek katılımcı sayısı sınırlandırılmıştır.  Başvuruların yoğunluğuna göre eğitim gruplar halinde yeniden planlanacaktır.)

Eğitim sonunda SHGM onaylı İHA-0 / İHA-1 Ticari Lisansı verilecektir.

Gerekli belgeler ve bilgiler
1. Vesikalık fotoğraf
2. TC kimlik kartı veya nüfus cüzdanı ön arka
3. Adli sicil kaydı (e-devlet’ten alınabilir)
4. Telefon no, e-posta adresi ve ikamet adresi bilgisi
5. HES KODU ile

Kayıt olmak için;

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kariyer Şubesine gerekli evraklar ile gelerek başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

*** Eğitime katılacak kişilerin, en geç eğitim başlangıç tarihinin 3 gün öncesine kadar belirtilen bağlantıdan bilgilerini doldurması ve gerekli belgeleri yüklemesi gerekmektedir.

*** Eğitime katılacak kişilerin 15 yaşını gün olarak doldurmuş olması ve adli sicil kaydında SHT-İHA talimatnamesinin 14. maddesi ile muhalefet içinde bir durum olmaması gerekmektedir. Katılımcıların belgeleri kuruluş tarafından incelendiğinde bu durumlarda bir problem olursa eğitime alınamayabilir.

Ayrıntılı bilgi için
0 242 512 16 97

Dahili:
Ayfer Işın DİZDAROĞLU: 205
Bedia ZAVLAK: 206
İsmail ÇOLAK: 207

991 2