Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.
10 08 2021
KADINLARI İŞ DÜNYASINDA VE GİRİŞİMCİLİKTE DESTEKLEME PROJESİ

KADINLARI İŞ DÜNYASINDA VE GİRİŞİMCİLİKTE DESTEKLEME PROJESİ

Odamız, kadınların girişimcilikte ve iş dünyasında sahip olduğu önemin ve yarattığı değerin, ekonomiye sağladığı katkının farkında olarak, iş dünyasında ve girişimcilikte, kadınlara imkan yaratmak ve alan açmak amacıyla “Kadınları İş dünyasında ve Girişimcilikte Destekleme Projesi” hazırlamıştır. Projeyi, Litvanya Cumhuriyeti’nin Türkiye Büyükelçiliği tarafından uygulanan Litvanya Kalkınma İşbirliği ve Demokrasiyi Geliştirme Programı’na sunarak hibe almaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında, iş dünyasında halen çalışmakta olan veya Girişimci olarak iş hayatında yer almak isteyen kadınlara yönelik eğitimler düzenlenecek, proje ortağımız Litvanya’nın Panevezys Ticaret Sanayi ve Zanaatkarlar Odası ile karşılıklı işbirliği ve tecrübe paylaşımı yaparak iş hayatında kadınların öne çıkmasına ve gelişimine destek verilecektir.

Proje kapsamında Alanyalı kadınlara KOSGEB Girişimcilik Eğitimi verilecek, hem girişimci kadınlar hem de halen iş hayatında aktif yer alan kadınlar için iş hayatında gelişimlerine katkı sağlayacak çeşitli eğitimler düzenlenecektir.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenecek olan eğitimlere katılan katılımcılar, KOSGEB girişimcilik sertifikasına sahip olurken uygun sektörlerdeki iş planları ile KOSGEB Girişimci Destek programından faydalanır hale geleceklerdir.

Projemiz, halen aktif olarak çalışmakta olan kadınlara ve başarılı girişimci kadınlara devlet destekleri hakkında bilgilendirme yapılarak danışmanlık ve yönlendirme ile devam edecektir.

Proje kapsamında eğitimlerden ve danışmanlık hizmetlerinde faydalanmak isteyen kadın girişimci adayları ve faal olarak çalışan kadınların başvuruları alınacaktır. Bu eğitimlerde kişi sınırlaması mevcuttur.

Başvurular için Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Projeler ve Kalite Müdürlüğüne başvurulması gerekmektedir.

Başvurular için :
Projeler ve Kalite Müdürlüğü
Zehra Kanmaz veya Gizem Kuş
0 242 512 16 97 (203 ve 218 dahili )  

 

Eğitim Programının başlıkları aşağıdaki gibidir.

1) KOSGEB Destekli Girişimcilik Eğitimi (Eğitimler uzaktan eğitim olarak gerçekleşecek olup ihtiyaç duyulması halinde Odamızda uzmanlar tarafından destek verilerek gerçekleşebilecektir.)

2) Markalaşma ve Marka Yönetimi Eğitimi

3) Finansal Okur Yazarlık Eğitimi

4) Devlet Destekleri ve Teşvikleri Eğitimi

5) E-Ticaret Pazarlaması Bilgilendirme Programı ( dijital içerik oluşturma, sosyal medya platformları, arama motorları ve e-posta kampanyalarını kullanarak müşteri çekmek ve çevrimiçi satış yapma yöntemleri)

6) Dijitalleşme Bilgilendirme Programı

Başvurular 09.08.2021 tarihinden itibaren ALTSO Projeler ve Kalite Müdürlüğüne yapılabilir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

871 2