Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.
18 12 2023
TURİZM EĞİTİMLERİMİZE BAŞVURULAR BAŞLADI

TURİZM EĞİTİMLERİMİZE BAŞVURULAR BAŞLADI

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemizin önemli gelir kaynaklarından turizm sektöründeki hizmet kalitesini arttırmak amacıyla sektördeki çalışanların belgelendirilmesine yönelik Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı katılım belgeli kurs programları düzenlemekteyiz.

Bu eğitimlerle üyelerimizin kalifiye eleman sağlamasını ve personel altyapılarını güçlendirmesini ayrıca istihdam olanaklarını arttırmayı hedeflemekteyiz.

Bu amaçla Ön büro, Kat Hizmetleri ve Yiyecek ve İçecek Servisi alanlarında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından belirlenecek olan eğitim programlarımız Şubat Ayı içerisinde 1 hafta boyunca düzenlenecektir. Eğitime kabul edilecek katılımcı sayısı sınırlandırılmış olup son başvuru tarihi 31 Ocak 2024 belirlenmiştir.

Konaklama sektöründe tecrübelerini geliştirmek amacıyla gerçekleşecek olan eğitim programlarına katılımcıların sektörde faaliyet gösteren alanlarda görev almaları zorunluluğu olup kayıt için kimlik fotokopisi ile birlikte Eğitim Şube Müdürlüğüne şahsen başvurulması gerekmektedir.

Bilgi için
0 242 512 16 97 / 205 – 206 – 207

 

303 2