Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.
03 04 2024
TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ

TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ

Odamız ve ALKÜSEM işbirliği ile Temel İlkyardım Eğitimi düzenlenecektir.

 

Temel İlkyardım Eğitimi; 16 saat (2 gün) teorik ve uygulamalı konuları kapsamaktadır. Eğitimlerimiz, alanında uzman akademisyenler tarafından verilmektedir. Eğitim boyunca kursiyerlerimiz acil durumlarda yapılması gereken ilkyardım müdahalelerini öğrenerek, tüm uygulamaları tek başına yapabilme becerisi kazanırlar.

 

Eğitim sonunda kursiyerlerimiz İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından düzenlenen teorik ve uygulamalı sınavlara gireceklerdir. Sınavı başarıyla tamamlayan kursiyerler Sağlık Bakanlığı Onaylı İlkyardımcı Sertifikaları ve kimliklerini almaya hak kazanırlar.

 

Başvuru için 1 adet kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf  ile odamız Eğitim Şubesi’ne gelerek form doldurulması gerekmektedir.

 

Katılımcı sayısı sınırlandırılmış olup son başvuru tarihi 22 Nisan 2024 olarak belirlenen Temel İlkyardım Eğitimi yeterli katılımcı sağlandığı takdirde 25-26 Nisan 2024 tarihinde odamız ALTSO Sürekli Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecektir.

 

Üye/Üye Çalışanı İçin Eğitim Katılım Ücreti          :  1.470,61 TL

Üye Olmayan Kursiyer İçin Eğitim Katılım Ücreti  :  1.671,15 TL

 

Sınav için İl Sağlık Müdürlüğüne yatırılacak olan ödemeler eğitim sırasında bilgisi verilecektir.

 

Sınav Ücreti             : 216,85 TL

Bakanlık Katkı Payı :   17,00 TL

Sertifika Ücreti        :   17,00 TL

Kimlik Ücreti            :   78,00 TL

 

Üyelerimize önemle duyurulur.

 

ÖNEMLİ NOT

  • Eğitime katılım için eğitimden önce mutlaka eğitim katkı paylarının yatırılmış olması gerekmektedir.
     
  • Eğitime katılım zorunlu olup eğitim katılım payını ödeyen katılımcılarımızın, eğitime katılmaması durumunda eğitim katılım payı iade edilmeyecektir.
     
91 1