Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.
19 11 2015
TURİZM SEKTÖRÜNE YÖNELİK ODA TEMİZLEME KURSU, AŞÇI ÇIRAKLIĞI KURSU, SERVİS KOMİSİ KURSU İÇİN ÖNKAYITLAR BAŞLAMIŞTIR.

TURİZM SEKTÖRÜNE YÖNELİK ODA TEMİZLEME KURSU, AŞÇI ÇIRAKLIĞI KURSU, SERVİS KOMİSİ KURSU İÇİN ÖNKAYITLAR BAŞLAMIŞTIR.

Turizm sektörü kapsamında ODA TEMİZLEME GÖREVLİSİ, AŞÇI ÇIRAKLIĞI, SERVİS KOMİSİ konularında yapılması planlanan kurslar için ön kayıtlarımız başlamıştır.

 

Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında açılması planlanan turizm sektörüne ilişkin ODA TEMİZLEME GÖREVLİSİ, AŞÇI ÇIRAKLIĞI, SERVİS KOMİSİ konularında açılması planlanan kurslar için ön kayıtlarımız başlamıştır.

 

Yeterli katılımcı sayısına ulaşılabilmesi halinde düzenlenecek eğitimde katılımcı sayısı 30 kişi ile sınırlandırılmış olup, kayıt sırası esas alınacaktır.

 

ALTSO Sürekli Eğitim Merkezinde düzenlenecek eğitim programına katılım ücreti 376 saatlik ODA TEMİZLEME KURSU için 550,00 TL, 272 saatlik AŞÇI ÇIRAKLIĞI kursu için 375,00 TL, 192 saatlik SERVİS KOMİSİ kursu için 290,00 TL’ dir. Eğitim bedeli kayıt sırasında odamız veznesine yatırılabilecektir. Eğitim programı sonunda yapılacak sınavda başarı gösteren katılımcılar Milli Eğitim Müdürlüğünden onaylı sertifika almaya hak kazanacaklardır. 

 

Eğitim programına katılmak isteyenler ön kayıtlarını 1 adet kimlik fotokopisi 1 adet resim ile gelerek odamız eğitim ve kariyer şube müdürlüğünde 18 Aralık 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar gerçekleştirebileceklerdir.

1480 1