Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.
19 09 2016
KADIN GİRİŞİMCİ YÖNETİCİ OKULU

KADIN GİRİŞİMCİ YÖNETİCİ OKULU

İş sahibi kadınlarımızı, girişimci ruhlarını daha da geliştirmek, işlerini giderek büyütmek ve uluslararası arenada rekabetçi güçlerini artırmak hedefiyle, Kadın Girişimci Yönetici Okulu ALTSO'da düzenleniyor.

Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle düzenlenecek kadın girişimcilere yönelik ücretsiz eğitim programı, 28 Eylül 2016 tarihinde ALTSO'da başlayacak.

İşletmelerin sürdürülebilirliği için kadın girişimcilerimizin ihtiyaç duyduğu donanımın oluşturulmasını ve girişimcilere yeni bir vizyon kazandırmayı amaçlayan eğitimler Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Gaziantep, Denizli, Adana, Diyarbakır, Eskişehir, Kayseri, Samsun, Bursa, Trabzon, Kocaeli, Hatay ve Mersin’in ardından Alanya’da gerçekleştirilecek.

Siz de, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından hazırlanan “Kadın Girişimci Yönetici Okulu” eğitim programına başvurabilir, eğitimi başarıyla tamamlayarak, BÜYEM’den sertifika almaya hak kazanabilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey, yönetici okulu başvuru formunu doldurmak! Başvuru formuna ulaşmak için
Tıklayınız

Eğitime katılacak adayların, online başvuruların ardından, başvurunun geçerli olabilmesi için 26-27 Eylül  tarihlerinde kesin kayıt yaptırmaları gerekmektedir.      

Takvim

Kayıt  Kabul  :  26-27 Eylül 2016
Adaylar 09:00 - 17:00 saatleri arasında kendileri için uygun olan bir  zaman aralığında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’na gelebilirler..

Bilgilendirme ve Kayıt Yeri  : Alanya Ticaret ve Sanayi Odası

Atatürk Caddesi No:19 Alanya/Antalya

Eğitim Tarihleri  : 28 Eylül – 17 Ekim 2016
      

Eğitim Yeri: Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Salonu

Açılış: 28 Eylül 2016 Çarşamba / 13:30 – 14:30 


SON BAŞVURU TARİHİ: 28 Eylül 2016

2177 3