Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.
16 01 2017
ULUSLARARASI OTOMOTİV SATIŞ VE KİRALAMA UZMANLIĞI EĞİTİMİ

ULUSLARARASI OTOMOTİV SATIŞ VE KİRALAMA UZMANLIĞI EĞİTİMİ

Bu eğitimle otomotiv sektöründe satış ve kiralama konusunda uzmanlaşmış, kendini yetiştirmiş, nasıl satış ve kiralama yapması gerektiğini bilen, sektörün piyasadaki yerinin farkında olan, satış odaklı profesyoneller yetiştirmek hedeflenmektedir. Bu doğrultuda düzenlenecek eğitim kişisel gelişimle birlikte, satış danışmanını kendisi ile tanıştırarak geliştirecek ve aynı zamanda satış odaklı ve çözüm ortağı olan bir profesyonel haline getirecektir. Bu eğitim kişinin özelliklerini tanıması ve ortaya çıkarmasını hedeflerken diğer yandan da edindiği bilgiler ile karlı işler yapmasını, başarılı bir yönetici ve satış uzmanı olmasını sağlayacaktır.

Söz konusu eğitim uzmanlaşmaya yönelik olup, eğitim sonucunda katılımcılar uluslar arası onaylı AKILLI KİMLİK KARTI ve ELEKTRONİK SERTİFİKA ile belgelendirilecektir. 195 ülkede ve kamu kuruluşlarında geçerli olan sertifika ile sadece Ülkemizde değil uluslar arası platformda da alınan sertifikaların geçerliliği sağlanarak yurt dışında da uzmanlığı onaylanmış olacaktır. Bu sertifika mesleki uzmanlık ehliyetinin yanında katılımcılara, bayilik ve acentelik alınırken de mesleki yeterliliğini belgelemiş olma imkanı sunacaktır.

Sertifika programı katılımcı sayısının en az 50 kişi olması halinde başlatılacak olup, eğitim ücreti kişi başı 700,00 TL'dir. Ayrıca katılımcıların Uluslar arası Onaylı Uzman Kimlik Kartları 10 iş günü içinde Londra’dan katılımcılara ulaştırılacaktır. Eğitim için başvurmak isteyenler 1 adet Kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte 30 Ocak 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar odamız Eğitim ve Kariyer Şube Müdürlüğü'ne gelerek kayıt yaptırabilirler.

1503 1